Steam Hotel, Västerås

En liten tur till grannstaden för kvalitetstid med vänner har vi hunnit med detta jullov. Kändes verkligen som man var på semester fast vi bara var en dryg timme hemifrån.

Tog en fin promenad in till stan då vi lämnat väskorna spå rummet. Det var Lite kallt i luften denna dag, jag fick investera i en mössa och andra kanske skulle behövt benvärmare för att inte frysa.

Vi åt lunch på Nya hattfabriken, som Victoria fått många tips om. Wallenbergare och schnitzel blev det tillslut. Fans många andra goda rätter på menyn så det var svårt att välja. Kalvkorv var servitörens favorit.

Vårt rum från alla håll. Rosa väggar så det kändes lite som hemma 😉 Fina rum, mjuka sängar men framförallt väldigt tyst. Tyst mellan rummen men även mellan rummet och badrummet, om nån behöver gå på toa på natten finns det ingen risk att den andra behöver vakna.

Vi hade spatid innan middagen, det passade oss fint. Vila lite innan middagen. Spat hade både inne och utepool, gemensam bastu och ett rum med öppen eld och säkert massa mer. Mötte en kompis på hotellet, de hade middag först och spa efteråt, så det finns olika alternativ.

Vår middag serverades i bottenplanet på Chamberlin. Jag åt lax till förrätt, biff tillvarmrätt och en efterrätt med choklad. Laxen var det absolut bästa tycker jag, även om biffen absolut var god.

Efter middagen åkte vi upp till baren på 18 våningen, tittade lite på utsikten och försökte beställa en drink….

Tog hissen ner till våning två där vi spelade biljard och beställde drinkar och hängde tills de stängde. Bartendern improviserade ihop en Steam pornstar martini, extra plus då de gör nått så gott på känsla.

Frukosten innehöll allt jag önskar till frukost, förutom möjligtvis kokta ägg som inte är hårda eller rinniga. Jag vill ha en fast gula, som är krämig.

Åkte hem lite trötta, men otroligt nöjda efter ett dygn på Steam hotel.

Hit åker jag gärna tillbaka igen.

2 reaktioner till “Steam Hotel, Västerås”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *