En helg i Stockholm med vänner från förr

Karin och jag tog tåget till Stockholm på lördag förmiddag. När vi kom fram kände båda att det vore gott med lunch så vi stegade på mot Eataly. Kan vara bland de godaste pastarätter jag ätit. AGLIOLINI ALLE VONGOLE E POMODORINI, Tagliolini med vongolemusslor och körsbärstomater. Det var en krämig rätt med sting, helt i min smak. Karin åt lasagne som brukar vara ett säkert kort, denna innehöll dock ärtor vilket inte passa riktigt tyckte hon. Lasagnen var även täkt av svamp så gillar man inte det ska man välja något annat.

Därefter åkte vi mot Liljeholmen där vi mötte upp Sara och åkte vidare hem mot Agnes i Gröndal. Vi gick alla i samma klass på gymnasiet, vilket är några år sen. Vissa vänner ändras inget med, fast åren går, även om man inte ses på många år är det som man sågs igår. Vi hade en supermysig eftermiddag, där vi uppdaterade oss på allt som hänt sen sist, i vissa fall nio år sen 😂😊

Vi har försökt enas om någonstans att äta men inte riktigt lyckas men nu när vi var samlade var det lättare. Jag chansade och ringde och kolla om det fanns några återbud på miss voon….

Maten och sällskapet var fantastisk så det blev en riktig toppenupplevelse. Vi satt och prata till vi var nästan sist kvar.

På söndagen gick vi med glada steg och mötte upp Kajsa, Kerstin och Camilla på ett café.

Ett intensivt dygn i Stockholm med många fina vänner från förr. Vi kanske inte behöver vänta tio år till nästa gång 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *