Morsdag i solen

innehåller annonslänkar för Ellos

Vilken dag det varit, morsdag och allt. Vilket väder… helt fantastiskt, sol från klarblå himmel med en svag fläktande vind. Vi har hängt vid poolen nästan hela dagen.

Jag blev uppvaktad på morsdag med paket till frukosten, innan det var dags för Eddie att all hast åka till en kompis och leka. Jag fick en ny morgonrock, det var på tiden kan man lugnt säga. Den jag hade innan var fluffig, mjuk och vit när jag fick den men på senare tid har den knappast varit krispigt vit. Jag och Eddie sitter varje helg i soffan i våra morgonrockar en stund innan de andra vaknar och vi äter frukost.

Vi har haft hjälp att måla huset i veckan, vi är så nöjda med resultatet. Tänkte innan att det absolut skulle synas men att det skulle bli såhär bra hade jag inte räknat med. Nu när allt är klart kan alla möbler och prylar få sin plats igen, vilket är skönt. Den nya soffgruppen som vi köpte för ett tag sen har fått sin plats. Hittar den inte längre men det finns många andra fina grupper här.

Den här hörnsoffan är samma modell som på vår lilla grupp, det hade också passat bra här i hörnet. Lite i skuggan på förmiddagen, med bra uppsikt över badande barn på dagen, och i solen på kvällen tills solen försvinner ner bakom husen.

Satte mig på cykeln och åkte och plocka lite liljekonvaljer idag. Lyx att ha så fina blommor på cykelavstånd. Ja egentligen är det gångavstånd men det gick snabbare med cykeln. De doftar mycket men gott.

Är supernöjd, här kommer vi sitta mycket i sommar, morgon, middag och kväll. Jag kanske får bjuda hem min mamma på en morsdagsfika här nån dag. Ska bara komma på nått gott att bjuda på.

Nu laddar jag för en ny vecka med massa skoj och utmanande saker som ska hända.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *