Tillbaka på hemmakontoret

Innehåller annonslänkar för Bubbleroom

Just nu finns det så mycket snygga höstkläder i butikerna, och nu när vädret är lite svalare behöver min garderob uppdateras från sommar till höst. Kanske är fler som känner igen detta?

Mitt arbete är klassiskt kontorsarbete, på en ekonomiavdelning. Jag har ingen formell uniform på jobbet, men man vill ha snygga och fina kläder på jobbet om man kan.

Från i våras har jag haft hemmakontor i stor utsträckning och det kommer fortsätta så även under hösten. När man är hemma och inte har några möten finns det en risk att man får en väldigt bekväm klädstil vissa dagar…. på gott och ont. Även om jag går upp varje morgon och gör mig i ordning precis som om jag skulle åka iväg, även om det inte blivit smink och strykt skjorta alla dagar. Nu använder jag inte jätte mycket smink (eller skjorta) men några produkter använder jag till vardags.

Tillbaka på hemmakontoret efter sommaren har jag köpt några nya plagg på Bubbleroom som ser snygga ut och samtidigt är väldigt mjuka och sköna. En ribbstickad tröja med snygg och lite rolig ringning i halsen har jag köpt, här finns den.

Sen beställde jag linnen i vitt och svart, jag har linne under typ allt, de här tänker jag blir fina med en kjol och en kofta kanske. Jag beställde även en svart klänning, den här. Klänningen har en extra framsida så det blir en omlottklänning, vilket är lite smickrande för formen, vilket alltid är bra 😉

Imorgon är det dags att ta plats på hemmakontoret igen, nu med snygga och bekväma kläder. Den här veckan kommer inte bara innehålla arbete utan också lite roligheter, men mer om det en annan dag.

Vi har också lagat massa god mat i helgen, en kycklingburgare och stekt ris och räkor, recepten ska jag skriva ner så fort jag hinner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *