Brödernas Örebro

I tisdags var jag på jobbet då Johan skicka ett meddelande:
när slutar du?
jag ska bara göra en betalning, så åker jag hemåt
Bra för jag har bokat bord klockan 18
vart då?
måste du veta?
nej
fint ses snart

Bordet var bokat på Brödernas Örebro. Extra roligt att jag suttit på fikat på jobbet och beskrivit hur goda hamburgarna var för de andra.

Det var också extra roligt att Emelie som är delägare var där och jobba just den här kvällen. Emelie är vår gamla granne som man numera annars inte träffar så ofta. Lyckades dock inte fånga henne på bild, hon var hela tiden upptagen med att hjälpa nån gäst, hämta nått eller hjälpa någon.

Ella beställde en Greve, det är cheddarost, bacon, sallad och husets majjo.

Jag beställde en tryffelburgare med Tryffelost, cheddarost, karamelliserad lök, lökring & tryffelmajjo. Johan valde en #93 Zibanejad och Eddie tog en kött och bröd burgare. Alla så nöjda med sitt val.

Hamburgarna går att beställa i 100 eller 200 gram. Vi valde alla 200 gram men det är en smaksak såklart. Var inte rädd för att beställa den större burgaren, de är så goda att det inte är några problem att äta upp. Tycker man att det blir mycket mat kan man dela på pommesen istället.

Fint och mysigt i restaurangen och hela tiden fullt så vill man äta på plats är det bra att ringa och boka innan.

Vill man ta med hem eller få det hemkört fungerar det också. Mopederna kom och åkte som ett pärlband utanför när de hämta och leverade beställningar.

Runt Berhrn arena finns det många pokémons om man vill fånga några innan man åker hem.

Mitt gäng <3 påväg hem, mätta och belåtna med grymma burgare i magen. En god hamburgare är svårslaget alla dagar i veckan.

Nästa gång vill jag prova pizzan eller salladen, eller kanske dela med någon så man får båda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *