Julafton 2020 del 2

Julafton hos mina föräldrar fortsatte ute, med mer glögg. Tomtegröt och skinksmörgås på mammas polarkakor. De hade dukat upp på tomten med fällar, filtar och en eldkorg som brann så fint. Mamma och ida satt rätt bra i solens sista strålar.

Eddie försökte slå ett tidsrekord i att springa runt tomten och var lite bedrövad då jag inte tillät honom att ta av täckbyxorna. Det skulle ju gå så mycket snabbare då….

Pappa som alltid tycker det blir så varmt vid bordet när vi är inne, måste trivts som fisken i vattnet utomhus. Fina Usa tyckte tomtegröt var jättegott och skulle skriva ner receptet. Sånt vi tar för givet är nyheter för henne.

Julklappen från Usa för två år sen passa perfekt idag. Mina svarta vantar från Ugg. med tjocka strumpbyxor går det fint att ha julklänning även vid utomhusfirande.

Eldkorgen hade monterats ihop dagen till ära, Ida ”husan” körde snygg framför varm, så korgen värmde benen bra tror jag.

Lillebror är ett riktigt ljushuvud han.

Barnen öppnade sina julklappar, flera spännande legokartonger, kläder, spel och nya textiler för att göra om rummet hos Ella. Båda blev mycket nöjda.

Paketöppning med jättesnygga Eva Solo termosar som vi fick från mamma <3

Så mysigt att vi alla kunde ses utomhus julafton 2020.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *