Mojo, glammigt värre!

Helgen startade glammigt med middag på resturang. Otroligt lyxigt att ha möjlighet att kunna få sitta ner och njuta av fantastisk mat och en drink som för mig var en sommardröm.

Lite för mycket mat på bordet precis som vanligt när vi äter ihop 🙂 . Vare sig det är hemma eller ute på resturang. Johan hade inte varit på Mojo innan, han var så imponera av miljön. Det är så fint i hela restaurangen.

Det finns så många goda små och mellanrätter att dela på. Vi försökte gå efter riktmärket två smårätter och en mellanrätt per person. Medans vi bestämde menyn beställde in chips och dipp. Därefter blev det hummer tacos, krossad amandinepotatis, pilgrimsmussla, laxtartar, ravioli, koreansk kyckling, råbiff, bao buns och svamprisotto. En salig och alldeles perfekt blandning.

Vi var så mätta när vi lämnade strax innan 20.30 så det fick bli en promenad hem. Riktigt skönt tyckte två i gänget, två gnällde hela vägen hem hahha.

Idag är det inte lika glammigt, vi har tagit upp sten på framsidan och staplat i en stor hög. Efter det träningspasset känner jag mig så otroligt dammig, det blåser rätt bra ute så grus och damm flög runt oss.

Dammigt har vi även inne just nu då vi gör om köket och det fina byggdammet letar sig ut i huset, även om pappa var snäll och satte upp en ”plastdörr” till köket.

Längtar till man kan se köket på plats. Hoppas man kan ana hur det ska bli i slutet på veckan. Då kan vi få lite glammigt hemma också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *