Köket i tvättstugan

Vi håller på och renoverar köket så just nu lagar vi mat i tvättstugan. Det är oinspirerande att laga mat här. Okej det kanske inte är jättelitet med men det är begränsande att ha en platta att laga mat på.

Vi har flyttat köksskåpen så vi bestämde oss för att byta undertaket. Under alla år vi bott här har vi alltid tyckt att det är väldigt lyhört mellan våningarna, fast vi beställde extra isolering för att dämpa ljud. Ja när taket plockades ner visade det sig att de fuskat duktigt det var lite inlagt och i stora delar saknades det helt. Innan taket sattes upp igen har vi nu fått ordentligt påfyllt, skönt när det nu är som det borde varit redan för 12 år sen.

Vi tog ner det gamla köket själva sen var pappa här och hjälpte till att ta ner taket och ta bort parketten.

Nu har de börjat ställa in det nya köket. Vi valde ett Nordanro, det är ett kök från Elon. Tycker det var extra roligt då jag jobbar där.

Matbordet som har många platser är du plats för både skafferivaror och porslin. Sen har vi resterande köksprylar nerpackade i flyttkartonger runt omkring oss.

Kycklintacos med extra mycket koriander, precis som jag vill ha det.

I torsdags fick vi ljus i köket, så nu ser det lite trevligare ut både inne och utifrån på kvällen.

Helt rimligt att ställa in några påskharar innan fönsterbrädorna är på plats.

Imorgon kommer bänkskivorna då kommer man få en bättre bild av hur det kommer se ut när det är klart. Jag är jätte nervös för hur det ska bli, kommer de passa ihop?

Får återkomma med mer uppdateringar i veckan. Kanske kanske kan vi laga mat här till nästa helg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *