3xcheese

Har kollat på denna macka på Phillipe Cohens instagram, det är många som provat och lovordat den. Vi blev inte besvikna trotts höga förväntningar, jättegott och den lilla hettan var perfekt. Phillipe har den som höjdpunkt, så det är bara att gå in och följa receptet om man vill se hur man gör.

3xcheese för en
2 skivor levainbröd
fint riven parmesan
3 skivor mozzarella
fint riven gruyere
smör
olivolja
gräslök
hackad inlagd jalapeno

Stek brödet i ordentligt med olivolja och tillsätt lite smör i stekpannan för smakens skull. Brödet ska bli fint gyllene.
Lägg en brödskiva i en ugnsfast form och börja därefter bygga med osten. Lite parmesan, två skivor mozzarella, lite mer parmesan, hackad jalapeno och lite gruyere. Lägg till sist dit den andra brödskivan och ställ in i ugnen till osten smällt.

Strö över lite hackad gräslök och lite riven parmesan när de är upplagda på tallriken. Servera med lite lantchips och majonäs blandad med hackad inlagd jalapeno och parmesanost.

Bröd och ost, det kan inte bli fel. Med lite hetta är det perfekt.

Nu är det snart helg igen, veckan har varit full med olika möten och uppgifter så helgen är efterlängtad. Vill göra klart småsaker i köket. Sen hoppas jag hoppas kunna fixa lite vårigt i krukorna utanför entrén.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *