Kaffehörnan

Innehåller reklam för Picky Posters

Kaffehörnan har fått en tavla, det blev en med kaffemotiv på så klart. En espresso martini, så gott. Kanske kan avrunda kvällens middag?

Espresso martini
6 cl kall espresso
6 cl vodka
6 cl kaffelikör
is
riven choklad eller kaffebönor

Häll espresso, vodka och kaffelikör i en shaker, Fyll upp med is. Skaka ordentligt och sila ned i två martiniglas.

Toppa med riven choklad eller en kaffeböna.

Jag har köpt postern på Picky Posters, det fins massa fina motiv att välja mellan. Bilden är jättefin i färgen. Jag köpte även två fina vintermotiv som vi ska ha i sälen, är planen. Längtar upp även om skidsäsongen är förbi nu.

Handlar man mellan 25 april och 25 maj får man 25% rabatt på posters med koden WALLENT25

Vi har börjat göra om på Eddies rum lite han fick större skrivbord i veckan, där skulle det också vara fint med nya tavlor, kanske den här.

Han älskar djur och skulle gärna vilja ha ett eget husdjur, och helst av allt en egen hund.

Köket är många nyfikna på och nu är det helt klart så man riktigt längtar till man kan bjuda in vänner och familj här. Jag är så himla nöjd med hur det blev. Stolarna blev perfekta i höjd till vår ö, vi har provat så många olika pallar och stolar genom åren i köket. De är så snygga och sköna att sitta på också, kunde inte blivit bättre.

Den upplysta hyllan ger ett så mysigt ljus till köket på kvällen, när man tassar in för en kvällskaffe. I den annars rätt släta skåpväggen blev den så himla fin.

Nu är det dags att plocka fram frukosten ur kylen och skåpen och hoppas att familjen vaknar snart.

Kanske är lite svalt än för att sitta i uterummet så vi stannar nog i köket men ikväll då blir det middag i uterummet. Måste bara bestämma vad vi ska äta, jag får återkomma med vad det blev.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *