Olivia 14 år

Dagen startade med sång av alla sju och paket på sängen för den lilla fjortisen. Det var mysigt att få vara med och fira henne, och vilka fina presenter hon fick.

Sen var det hennes dag och hon fick välja vad vi skulle göra. Churros till frukost och häng på taket mitt på dagen.

Sen var det önskat lunch på favoritcafét. Pannkakor till barnen, med olika toppingar.

Tonfisk och kycklingmackor till de vuxna, en kall öl och en smothie på bland annat mango, svalkade fint.

Sen firades Olivia med en red velvet cup cake med ett ljus i, som visade sig vara omöjligt att tända. Men den spelade fin födelsedagsmusik, så ljuset var förlåtet.

Jag gick förbi matbutiken på vägen hem och handlade lite. Dramaten måste vara den bästa prylen här i Spanien, går att lasta med massor.

Till kvällen kom Falkman Fredriksson och hälsa på igen och Olivia hade önskat att alla skulle gå till Habitus.

Victoria hade meddelat att vi skulle fira Olivia och kollat om de kunde sätta dit en ballong, och oj vad fint de hade gjort. Ballonger och konfetti över bordet.

Kronärtskocka med lime och parmesan, blev min förrätt. Johan beställde en gazpacho på vattenmelon och mango. Friskt och gott att starta med.

Victoria slog till på hummern och var så nöjd.

Jag åt lax med mandelsås till varmrätt. Den såsen får jag försöka göra i vinter. Det gröna saltet på kanten var både fint och gott till fisken.

Johan beställde kalv och den blir man inte heller besviken på. Vill man dock ha sås till kan det bli lite si och så. Tror de fick in en hollandaise till slut.

Tjejerna pyntade sig med konfettin efter maten i vänan på efterrätten som de inte visste skulle komma in.

Vilken efterrätt det blev sen. En red velvet tårta, från samma kafé som vi tidigare på dagen åt lunch på, kan inte bli bättre till den lilla red velvet älskaren.

Grattis Olivia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *