Min 42 födelsedag

Min födelsedag startade med sång och paket på sängen. Dagen till ära gick min kamera i två delar men Victoria tog många fina bilder under dagen, de hittar ni här.

Födelsedagsmiddagen firade vi på El Meson de la Costa. En mysig resturang med ett myller av servitörer och gäster. Taket i matsalen är fyllt med skinkor och råvarorna visas upp i entrén.

Till förrätt delade vi vuxna på en hummer och barnen stekte kött på löpande band till sin huvudrätt.

Vi vuxna valde också ett kött som stektes på bordet. Det kanske inte var den vackraste middagen men så himla gott kött. Det smälte i munnen.

Vi har varit på restaurangen tidigare men inte fått möjlighet att äta efterrätt i vinkällaren men den här gången fanns det plats åt oss.

Hade så skojiga norrmän vid bordet bredvid. De hade jobbat som revisorer på samma byrå som jag tidigare. Jobbet tyckte de om men fy så mycket man fick jobba. Nu trivdes de bättre som pensionärer. Får väl se när det är dags är ju bara 42.

Barnen gick hem efter restaurangen men vi vuxna mötte upp Maria och Tim från Örebro på Tango för en drink. Roligt att Maria jobbat med min mamma.

Tack alla inblandade för en toppen födelsedag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *