Alla ska med!

Efter en stadig frukost var det bara att hoppa i pjäxorna igen och stega bort mot backen.

Det var inte mycket folk ute i backarna den här helgen. Så fantastiskt om man bara kan köra på. Vi fick göra ett snabbt besök på Stadium den här förmiddagen då jag råka köra av Johans ena stav.

Den här dagen packa vi korv, bröd och dryck i en väska till lunch. Finns flera grillplatser och många bord att sitta vid i backen. På andra veckor kan det vara fullt där men den här helgen fanns det massa plats.

Grillad korv smakar helt klart bäst utomhus.

Efter lunch åkte vi lite sen var det dags att ta transportliften mot Tandådalen. Linda hade fått smak på det här med After ski, och vi andra var också gärna med på idén.

Efter en liten stund dyker Johanna och Janne upp. Ja johanna kom och satte sig först Janne vinka glatt från liften då han åkte ett par åk till i backen.

Herregud den mannen måste vara jordens gladaste, på ett fantastiskt sätt.

Efter en stund dyker Johanna och Johan upp också och vi har fullt bord på after skin. Johanna lyckades fånga hela bordet på bild, kolla in här.

När vi sen ska hem och står i transportliften är Johan lite ledsen att han inte hann säga hej då till alla. Vilken tur att jag bjöd med alla hem till oss på Pasta, så en efter en dyker upp i liften. Vi hade inte lika tur med transportliften den sluta gå till Hundfjället så det blev ett motionspass för alla hem till oss.

Älskar dessa spontana kvällar, att vi sen satt i underställ allihop var pricken över iet. Tack alla för att ni hängde på hem, det gör vi om <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *