Chicce i Örebro

En lördag utan planer, träning på förmiddagen, och därefter vi tog bussen upp på stan och gick en sväng på stan, Johan köpte nya vinterskor. Därefter gick vi bort till Chicce som ligger på Slottsgatan i Örebro. Vid det här laget var Eddie rätt hungrig, så snabbt som attans beställde vi en brödtallrik. Bästa och godaste brödet tjoade han sen. Förväntningarna på maten var nu höga.

Ella gav brödet också högt betyg.

Det är roligt, de börjar vilja smaka olika saker. De valde att beställa en Mac and Cheese med tryffel som förrätt.

Den var så god, de diskuterade om den var lika god som morfars köttbullar? Inte riktigt så bra men då förstår ni hur gott de tyckte det var.

Johan och jag delade på en carpaccio och en tartar di tonno. Sååå goda båda två. Det fanns en hetta som var magisk i båda rätterna utöver de goda smaken.

Mysig middag ihop alla fyra.

Eddie tyckte de skulle ha riktiga fåglar i taket, jag är inte lika övertygad. Tycker det var snyggt och bra med små tygfåglar.

Barnen beställde varsin pinsa som mellanrätt, båda var jättenöjda med sitt val. Smakade på de och de var jättegoda, kanten var jättekrispig.

Eddie kämpade med osten.

Johan valde en Porcini med fylld karljohansvamp, tryffelsås, friterad kål och svamp. Supergod tyckte vi båda, till det fick han ett glas rödvin som var tryffelns bästa vän. Minns inte vad det heter men det kanske vi får lära oss på kursen vi ska läsa i vår 😉

Jag valde en spinaci, fylld pasta med spenat, brynt smör, hasselnötter, parmesan och balsamico. Fantastiskt gott, jag fick också ett passande rödvinsglas serverat av vår servitör.

Efter detta valde vi att hoppa över efterrätt och ta bussen hem. Allt var så gott och vi var jättenöjda, går gärna tillbaka hit igen snart. Någon som ska med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *