Blå himmel och vänner i solen

Inlägget innehåller annonslänkar till Ellos

Det här inlägget låg i utkast hade helt missat att posta det. Men bättre sent än aldrig tänker jag. Den här vyn när man tittar ut från Riis balkong eller när man kliver ut på gatan är nått extra. Måbra känslan är på topp när man ser det här.

Vi tog en liten promenad längs med stranden innan vi slog oss ner i solen för ett glas sangria och nån liten tappas till lunch.

Ja sen tog Daniel kommandot över menyn och som han gjorde det. Den ena goda tappasen efter den andra kom in på bordet.

Omelettmacka så god.

Han är rätt nöjd, tills en fågel bajsa på han 😉

Note to my self här finns den bästa cavasangrian i Torre.

Nu är det snart dags att uppdatera med vårkläder här hemma. De här skorna var så sköna, inget som klämmer eller skaver nån stans och kostar bara 399kr. Kolla in skorna här. Jag ska nog köpa ett par svarta också.

Det är en del att bära hem efter en dag på stranden men det fixar de här pinglorna lätt.

På kvällen gick vi till Rame, så mycket gott på menyn.

Vi delade på två stora fat med blandade sushibitar. Ska ärligt säga att jag trodde vi skulle äta det till förrätt och sen ta in mer 😉 Tji fick jag. Det gick ingen nöd på mig behövde inte vara hungrig jätteofta på den här helgen.

Hipp hurra gör Victoria som fyller år denna dag. Vi började med en frukost i solen. Efter lite fram och tillbaka och beställningar hit och dit så fick alla en tallrik framför sig. En del mer och andra en juice mindre men alla fick en bra frukost och en bra start på dagen.

Dagen skulle bjuda på regn så vi tog taxi till La Zenia, varpå det kan ha utropats det här var en jävla skit födelsedag… när det visade sig att allt var stängt.

Vi hitta en öppen resturang med Sangria och öl där vi satt och titta ut på himlen och havet en stund innan vi tog taxi tillbaka till stan.

På kvällen firade vi vidare Victorias födelsedag på en favorit resturang El Charro Negro.

Humöret var på topp och vi hade en grym middag ihop.

Några var lite suddiga men det hör till efter ett par Margaritas.

Daniel och barnen vid bordet bredvid beställde färgglada drinkar vi andra tog in ett par Margaritas till efter maten.

Efter ett par intensiva dagar i Torre var det dags att åka hem. Skåne lämnade redan på förmiddagen medans vi åkte på eftermiddagen mot flygplatsen. Hoppas vi får möjlighet att komma tillbaka.

Jag kan inte säga att jag var superpigg när jag kom hem men sånna här resor ger samtidigt så mycket energi och glädje. Skrattade massor, visst säger man att ett skratt förlänger livet? Kan inte vara annat än bra.

Tack för att vi fick vara med i Casa Riis och fira din födelsedag Victoria.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *