Skärgårdslinjen M/S Trubaduren

Innehåller reklam genom annonslänkar

Förra helgen åkte jag och Johan ner till Göteborg för att träffa Janne och Johanna för en tur med Skärgårdslinjen M/S Trubaduren. Vilken trevlig kväll vi hade ihop. Även om Janne säger att solen alltid skiner i Göteborg var vi väldigt glada att det inte regnade just den här dagen utan bara var lite grått. Vi hade sol i sinnet ändå.

Vi åkte på skaldjurskryssning med show, hur bra som helst. Fina skaldjur och showen var så underhållande och bra.

En gratinerad hummer med champagne till förrätt, bara det hade varit en perfekt kväll.

Hummern var så god med den smälta osten mmmm.

Showen startade när vi lagt ut.

Skaldjursbuffen hade allt och lite till. Havskräftor, räkor och musslor i olika sorter. Lyxigt att kunna äta så många havskräftor.

Till skaldjuren fanns det mycket mer att ha till. Många goda ostar och kex, om man ville göra sig en efterrätt på slutet.

Mycket av allt, det var så gott!

Våra snygga och stiliga vänner vid bordet. Kan nästan tro vi pratat om vilken färg vi skulle ha på kläderna. Fick flera fina kommentarer om min blus på instagram, det är denna. Somrig och fin färg nu när vart fall jag vill ha lite mer färg på mina kläder.

Här ska Johanna och Janne bo, kommer bli så coolt. Ser fram emot att komma och hälsa på, Johan kommer inte gå ut på balkongen men jag ska absolut kolla på utsikten.

Ett glas bubbel innan vi sa hejdå för den här gången. Nästa gång vi ses blir nog på Johannas stora fest, ska bli så kul. Vi ser fram emot det jättemycket.

Tack för att ni bjöd ner oss till Göteborg denna helg Johanna och Janne <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *