Vabbar

Den här veckan har Ella varit sjuk. Stackarn har 40 graders feber, kräks och hostar så hon inte får sova ordentligt.

Det är jobbigt att se sina barn sjuka man skulle byta alla dagar i veckan för att de ska slippa vara sjuka. För att få livspusslet att gå ihop får man hjälpas åt, allt stannar inte upp för att man behöver vara hemma en dag eller fem. Jag har en stor fördel med mitt arbete, det går att göra på distans delvis.

Fördel vissa dagar nackdel andra, man blir aldrig riktigt ledig. Det finns alltid nått man kan fixa med. Med åren har jag blivit lite bättre på att faktiskt avgöra om det måste göras idag eller om det kan vänta. Oftast handlar det om kommunikation, är man tydlig med att detta kommer göras men inte nu löser sig det mesta.

Jag sitter bättre på vårt fina kontor med anpassade arbetsplatser och grym utsikt. Hemma liknar jag mer en ostbåge i en fåtölj.

Det finns fördelar och nackdelar med allt!

Helgen står för dörren, vi hoppas det vänder nu, så vi får vara friska framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *