23 december

Julen firas flera gånger i vår familj, blir bäst så för att hinna med alla och få ut det bästa av julen. I år började vi firandet hos Svärfar och Birgittan som Eddie säger. Vi åt traditionsenlig julmat, öppna julklappar, fika på minst sju sorters kakor och Jossan läste julevangeliet.

Min fösta jul med Johan kom Birgitta med den största och äldsta bibel jag sett och sa: ”Nu ska vi läsa julevangeliet”. Jag såg fram för mig hur vi skulle sitta där hela kvällen och läsa i den gamla boken…. men som tur var var det inte så långt som jag befarade. Nu kan jag tycka att det är mysigt men då var jag skräckslagen.

Därtill var det även tävling. Det var tävling i flera olika grenar, allt från kast med liten boll till snurra in bilen först.

Det blev en förkrossande seger till tjejerna denna gång, tror vi tog alla utom en gren. Fick inte med det på bild men tävlingen mellan de vuxna var väldigt intensiv 😉 Julklappsspelet avslutade firandet den 23 december.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *