TUR-spelen 2017

TURspelen är vår personalfest som i år var i Stockholm. Vi var över 3000 anmälda till denna helg, vilket är jätteroligt och en utmaning till teamet som fixar.

Förmiddagen på kontoret flög fram alla var glada och peppade och ljudnivån var aningen högre än vanligt. Då det bara är vart annat år var det många som inte varit med tidigare vilket gjorde att de var väldigt förväntansfulla.

Bussen plockade upp oss 13.30 på kontoret. Jag kände ett visst ansvar att allt och alla skulle komma med så jag packade drycken till bussresan, för- och efterfesten.

Aktiviteterna var i och runt Tele 2 arena. Fredagkvällen började med mat från foodtrucks, det var flera olika att välja på. Jag var så hungrig att jag tog en stor hamburgare och en portion fishtacos. Båda var grymt goda, bilden gör den inte rättvis alls.

Det var DJ och underhållning av flera olika karaktärer.

Vi var några som ville dricka findrinkar så lite senare på kvällen tog vi taxi till Brillo, några av oss gjorde först ett stopp på st Eriks plan…. innan de anslöt.

Det blev sent men vi hade jättetrevligt.

Lördagen startade med föreläsning klockan nio i arenan. Det bästa inslaget var den auktoriserade revisorns Beyoncedans.

Min aktivitet var yoga. En timme med fokus på mig själv mitt i denna intensiva helg, jätteskönt.

På kvällen var alla klädda i vitt och vi hade trerättersmiddag inne i arenan. David Hellenius höll ordning från scenen, Petra Mede kom in och var elak och Danny stod för musikunderhållningen.

Örebrokontoret dansade som vanligt i en stor ring fram till 03 då dörrarna stängdes.

Tack alla roliga kollegor för en grym helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *