Lunchdate och Kvarntorpshögen

Idag vakna jag med fredagskänsla. Det är en jättebra känsla, jag får bara försöka ha den i två dagar.

På lunchen träffa jag Josefin, vi cykla till Sobi. Det är så fin lokal och väldigt god mat. Jag åt en liten sashimi. Väldigt snyggt serverad på is.

Eddie var på utflykt på förskolan idag. De har fått möjlighet att åka ut med förskolebussen ett par gånger per termin. Idag åkte de till Kvarntorpshögen. De gick upp för den långa trappen allihop. Bra gjort med så små ben.

Eddie är inte så förtjust i nya saker så igår sa han ” inte en chans att jag ska med på utflykten” men det blir nästan alltid jättebra bara han får göra det i sin takt. Han skulle prata med vår VD på PwC som säger att man ska älska förändring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *