Jultröja

Fredagen den 15 december är stora jultröjedagen i England. Alla tar på sig sina fula jultröjor och man skänker pengar till välgörenhet. Vicky som jobbar hos oss på kontoret har släpat tröjor till Sverige från England. Tom väska hem, full med jultröjor tillbaka.

Snyggaste jultröjegänget.

På kvällen gick jag iväg på dh-gängets julfest, även då i min jultröja. Knytisjulbordet som grannarna fixar är så gott. Synd att man blir mätt så fort, eller kanske är bäst så. Mitt bidrag i år var omelett och ägghalvor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s