Utflykt till Lindvallen

Igår tog vi bussen till Lindvallen för att åka och hänga med Wiklanders och Östegrens. Vädret denna vecka är magiskt, sol och hårda backar det kan verkligen inte bli bättre. I Lindvallen har de även en Ski Lodge som är jättefin, eller som Eddie sa när vi gick in ” det här stället har ju allt mamma”. Barnen åt Pannkaka, extra plus att det fanns laktosfria, jag åt gulaschsoppa.

I lindvallen har de ett barnområde som passade Eddie perfekt. Han åkte själv både i liften och  backen fram på eftermiddagen.

[wpvideo 0AyAW6ul]

Jag Emelie och Tessan tog och åkte en stund själva i de lite längre backarna. Jag älskar när det går fort och man känner att man har kontroll. När backarna är såhär fina gör det inget att skidorna kanske behöver slipas lite, man tappar inte fästet alls.

MKxiIXEZSxm8X6v1S%BJlA

Varmchoklad serverades på löpande band till alla barn.

6Xp%aSfCD3ZKYqmGy2g

B5hddVteSqGJfM8cJC3EmAWa0PCIr2SoKv6bcrXvuovQQn+zaOnISAegEVpQcKl9VAUsHehzU%RmejVkukUySBig

z76FVbWaQs6ivwhSiwoWUg3usl8uDjSY+zhi2IFPczdA

Köttfärssås och spagetti med tryffelpecorino smakar gott efter en heldag i backen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *