Pizzasten

Igår starta jag dagen med en timmes cirkelgym, därefter städa vi hela huset. Så behövligt det var att städa. Supertråkigt men rätt skönt efteråt när allt är fint och det luktar gott.

Vi åkte en sväng till Marieberg, då båda barnen behövde nya skor efter vintern. Eddie skulle  även behöva ny jacka men vi hitta ingen som dög åt honom. Tydligen gillar han inte dinosaurier längre.

Johan bytte till sig en pizzasten i födelsedagspresent för ett tag sen så till middag lagade vi pizza på grillen. Jag la på för mycket på min pizza, allt blev varmt och gott men det fick inte fin grillad färg. Man kan ju tycka att jag borde kunna detta med pizza efter mitt år på pizza hut i Oslo, men inte.

På min pizza är det crème fraiche, mosarella, riven ost, tryffelsalami, skinka, ananas sen ruccola och flingsalt som jag lägger på efteråt. Bea och feferoni vid sidan av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *