Prins Harry och Megan

Jag går oftast upp först i vår familj på helgen, igår var inget undantag. Det är lite skönt att sitta för sig själv i soffan med en kopp kaffe. Jag tittade på nyhetsmorgon och hela sändningen handlade om bröllopet i Windsor mellan prins Harry och Megan Markel. Gästerna började anlända redan 10.30 till kyrkan. Det var både brittiska och amerikanska kändisar på gästlistan så det var jätteroligt att sitta och titta långt innan huvudpersonerna kom. Klockan 12 klädde jag upp mig i klänning och satte upp håret och gick över till Victoria som bjöd på rosa bubbel och tårta till själva ceremonin. Vi var en snygg trio som var en del av bröllopsyran. Lyckades dock inte fånga det på bild men det kanske Victoria gjorde.

 

iwlynpzgst6okkgxnn3xmg.jpg

ucmu512psuicahw5rerfdw.jpg

 

0jqwzuqtjo2scjvo5ysjg1.jpg

När de åkt häst och vagn genom Windsor så folket fick en glimt av de nygift avslutades bröllopssändningen.

Det var fint väder ute så jag gick hem och passa på att bada lite, när poolen inte var full med barn.

qikyffwdsoe9xo7akrdqa.jpg47JbsqlhRV+RP4I4PgqZ0gpzzu1lkitjcloonzf6d5jg-e1526796990920.jpg

Med risk för att upprepa mig men vilket väder det är ute, idag ser ut att bli lika solig.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *