Diné Burgers

På lunchen idag var jag så hungrig, ett möte blev lite längre än planerat. Jag skakade faktiskt lite för jag var så hungrig. Tur för mig var det ett gäng som bestämt att gå på lunch lite senare för att slippa köa, så jag hängde på dem. Vi gick till Diné burgers på Våghustorget. De har byggt ny uteservering med glasväggar som går att ändra efter väder och vind och stora parasoll. Det var välbehövligt mot både sol och fåglar. Vi satte oss vid ett bord i skuggan, det var väldigt varmt ute idag även om det fläkta.

Jag valde en burgare med tryffelmayo, sallad, rödlök, ost, bacon och ostcréme. Verkligen supergott. Till min burgare beställde jag coleslaw, som också var toppen.

Efter den här lunchen var jag mätt och belåten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s