Diné Burgers

På lunchen idag var jag så hungrig, ett möte blev lite längre än planerat. Jag skakade faktiskt lite för jag var så hungrig. Tur för mig var det ett gäng som bestämt att gå på lunch lite senare för att slippa köa, så jag hängde på dem. Vi gick till Diné burgers på Våghustorget. De har byggt ny uteservering med glasväggar som går att ändra efter väder och vind och stora parasoll. Det var välbehövligt mot både sol och fåglar. Vi satte oss vid ett bord i skuggan, det var väldigt varmt ute idag även om det fläkta.

Jag valde en burgare med tryffelmayo, sallad, rödlök, ost, bacon och ostcréme. Verkligen supergott. Till min burgare beställde jag coleslaw, som också var toppen.

Efter den här lunchen var jag mätt och belåten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *