Date för två….. nej fyra

Vi bjöd alltså in oss på Victorias och Mickes date på stan igår. Vi började med en drink på saluhallen, allt lika fina och goda, innan vi gick vidare till Kitchenette. Jag och Victoria har varit där en gång tidigare, när det var nyöppnat, då var det kanske inte vår bästa upplevelse. Igår var det så himla bra, maten var fantastisk bra. Vi valde till slut en färdig meny med förrätt, varmrätt och efterrätt och till detta passande vinpaket.

dajY9xSRT5+HisT2ooLYpwUrQxqK3QQcCiypqZGKpbuw

Date, då sitter man och tittar varandra djupt in i ögonen…..

fullsizeoutput_1495Det var en liten (inte så liten, tycker jag) skaldjursplatå till förrätt. buljongen längst ner på de varma musslorna var så himla god. Tog brödet och doppade i buljongen för att få upp så mycket som möjligt, underbart gott.

fullsizeoutput_1492

Till varmrätt var det kött, en entrecote och en T-bone som vi delade på. Köttet var så fint och perfekt stekt tycker jag. Till köttet serverades det tre såser, friterad potatis, varma grillade grönsaker och en sallad.

fullsizeoutput_1496fullsizeoutput_1499nh5eavVVRB6TnSyHksfLfAQeywqTWeSBal0NMwJXegnQfullsizeoutput_1491

Till efterrätt var det branddeg? fick fråga vad det var. Fick det beskrivet som en hård semla. Semlan var fylld med ananas, russin, en kräm och till detta en bananglass. Mätta och belåtna med daten vimla vi vidare till Stora och därefter Makeriet för dricka en drink eller två och kolla lite på folk. Vår stad är dock inte byggd för klackskor, kullersten är kanske fint men inte praktiskt. Fastna vid flera tillfällen med klackarna mellan stenarna, synd på mina fina skor. Tur att jag inte stod på näsan, hade varit snyggt.

wz+q7fHZQSC46vQE2d4pcg

Kan varmt rekommendera ett besök på Kitchenette om man söker resturang för en date eller om man bara vill ha god mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *