Tur och retur telefonplan

I lördags åkte jag och barnen tur och retur till min lillasyster. På vägen upp hade vi även med mamma och pappa, som stannade kvar hos Ida för att gå på teater på söndagen. Vi åkte upp för att hjälpa Ida köpa ny säng och ta med den gamla hem till Ella.

När vi kom upp hade Ida förberett en dunderfrukost, hon bor ovanpå ett bageri så nytt färskt bröd var det naturligtvis. Lukten av bageri påminner om morfar som var bagare i sin yrkesroll. Efter frukosten blev det ett besök på IKEA i kungens kurva för att köpa den nya sängen. De titta lite märkligt på oss vid beställningen när vi sa att vi skulle ta med sängen hem själva…. sånt gör man visst inte. Allt gick smidigt på varuhuset och varuutlämningen. 

När vi kom tillbaka till lägenheten regnade det och den inplastade sängen gled oss ur händerna flera gånger men till slut fick vi upp den i lägenheten, vi hade roligt och skratta då vi kämpa hela vägen upp till Idas lägenhet.

Innan vi åkte hemåt gick vi till Krubb, ett hamburgerställe i närheten av där Ida bor på Telefonplan. Hamburgarna var jättegoda, saftiga och smakrika. Jag valde en tryffelburgare med blandade pommes. Barnen var nöjda med sina mer naturella burgare med ost och blandade pommes.

Resan hem gick bra även om det är väldigt mörkt att köra i duggregn den här tiden på året. 

Jag är så tacksam för min familj som ställer upp och alltid hjälper till när man behöver dem. Det kändes bra att kunna hjälpa dem lite. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *