Leva varje dag

Idag har varit en bra dag på många sätt, men när nyheten om att Adam Alsing gått bort i Corona kändes det otroligt ledsamt. På nått sätt kom allt närmare, även om jag naturligtvis inte kände Adam så blir det ändå verkligare då man vet vem han är. Jag har lyssnat på vem kan slå Adam varje morgon, då jag är påväg till jobbet vid den tiden. Det kommer bli tomt då han inte längre är med i bilen.

Man vet inte vad som väntar, det gäller att leva livet här och nu. Lätt att säga men svårt att leva efter, ska bli lite bättre framöver.

Även under dessa tider går det att leva, leva kan vara att sätta sig ner i soffan fråga barnen hur dagen varit, och sitta kvar och faktiskt lyssna på svaret, leva kan vara att äta efterrätt mitt i veckan, leva kan vara så mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *