Allt är slut!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Varför är det så att det känns som allt tar slut samtidigt? Nu är vart fall många saker i min badrumslåda slut och behöver fyllas på eller bytas ut. Så här års när vi åker en del skidor och är ute både i kyla och vind behöver jag kanske annat än på andra dagar på året.

Förra året var det såhär magiskt i sälen i januari

Jag har långt ifrån en slät och fin hud i ansiktet. Har haft problem med på både acne och rosacea. Jag har periodvis haft mycket smink för att försöka dölja och maskera. Förra året blev det katastrof, Jag försökte gå tillbaka till en ansiktskräm som fungerat tidigare men nej det blev inte helt bra. Till slut gick jag iväg och fick hjälp på sjukhuset. Jag kan vara jättedålig på att be om hjälp, det måste jag bli bättre på.

Julafton 2021, då hade vi snö även här i Örebro.

Nu är de produkter jag haft tidigare slut och jag behöver fylla på. Denna hudkräm som finns här ska vara bra har jag hört så jag är nyfiken på att prova, ska se om rengöringen också känns bra för mig. Rengöringen finns här och denna helg till 15% rabatt plus en gåva, perfekt för mig.

Jag har också beställt hem ny deo, brukar försöka köpa om vi reser men just nu har vi ingen inplanerad. Deon fungerar till både killar, tjejer och alla där emellan, den finns här.

Sen har jag en sak till som tagit slut och det är min primer. Med alla mina upplevda hudbesvär genom åren är denna bästa produkten, den gör att man kan få ansiktet att vart fall att se slätt och fint ut. Andra klarar sig inte utan läppstift, jag skulle välja denna över läppstift alla dagar i veckan. Köper gärna läppstift men använder det bara till fest 😉

Torrschampo är en annan sån produkt som behöver ha i lådan. När man inte vill och kan tvätta håret är det en räddare i nöden. Har även här provat massa olika men denna är klart bästa tycker jag, värd varenda krona.

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Victorias födelsedag, det ska firas hela dagen lång så nu är det snart dags att hoppa ur morgonrocken och på med byxor och tröja.

3 reaktioner till “Allt är slut!”

  1. Hej!
    Har liknande besvär och undrar om du har tips på en bra dagcreme och rengöring?
    Sen undrar jag om primern.. Passar den till alla dagcremer och foundations?
    Tack

    1. Hej Jag har provat massa olika. Jag gillar den som jag skrev att jag skulle prova från paulas choice hittills, känns bra för mig. Jag har haft den primern tillsammans med flera olika ansiktskrämer och den tycker jag är superbra. Blir lätt att sminka så man får ett jämt resultat i ansiktet. Den tycker jag absolut du ska prova, nu köpte jag utan färg men den finns även med lite färg i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *