Bar La Rosaleda

Det var ett peppat gäng som klädde sig i sverigetröjor och gick till Glens bar för att se Sveriges match i fotboll. Efter första halvlek gick jag och Eddie vidare till vårat bokade bord på Bar la Rosaleda. Ett ställe där man hänger och äter runt en pool.

Min lilla fisk, mer i vattnet än på land om han får välja en sån här solig dag. Tror jag var lika dan men det kanske många barn är.

Vi såg andra halvlek på telefonen, så spännande. Det blev inte mindre spännande då det gick till straffar som Sverige sen vann. Vilken bra dag det här blev.

När de andra kom badade vi och beställde mat. Ella åt en carbonara som var jättegod. Eddie valde burgare i vanlig ordning, vågar knappt räkna hur många han åt på den här resan.

Victoria och jag delade på en lax och på en tonfisksallad. Vi tyckte salladen såg så god ut när den kom in till ett annat bod men våran innehöll klart mindre tonfisk. Nu gick det ingen nöd på oss vi blev absolut mätta och glada.

Johan och Micke prova en curry med ris, som var jättegod.

Vi tog in två efterrätter och delade på alla åtta. Här var det spridda skurar i betyget men jag tyckte de var jättegoda.

Kul att Sverige vann och en skön dag vid poolen. Vissa dagar har de liveuppträdande och annat kul som händer. Då är det säkert mer folk än när vi var där.

En lite promenad hem i solen och värmen hem, skönt att kunna gå överallt. Vill man gå före så gör man det, vill man stanna längre så gör man det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *