Muelle

Vi bestämde oss för att gå till Muelle där man vet att maten är bra. Det är mycket flk att titta på då den ligger längs med strandgatan. Efter dividerade om vad vi skulle ha till förrätt och det var flera olika bud från olika håll. Beställde jag och det blev fel såklart, så numera avsäger jag mig att beställa.

Kroketterna är goda, frasiga på utsidan och mjuka på insidan. Den som var godast tycker jag var burrata med rostad aubergine och tomater.

Eddie tog burgare igen. Jag valde en tallrik med tre olika pasta rätter. Så rolig ide. Alla var goda men jag gillade bäst ostsåsen på gnocchi och tonfisksåsen på penne. Köttfärssåen i mitten kunde jag varit utan den här kvällen.

Johan beställde kött, pepparsås och pommes. Micke beställde nått annat kött med rockfordsås tror jag.

Barnen åt efterrätt medans vi vuxna valde en drink senare på Keepers och kollade på mullret av folk som gick förbi.

Det här blev en kväll med för mycket mat kanske men det slutade ändå fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *