Hemmaafterski

Igår blev inte som tänkt, vi fick sms att gänget i Lindvallen fått magsjuka i stugan. Tanken var att de skulle kommit över på eftermiddagen och följt med upp till lyktan, men det får bli en annan gång.

Hoppas det inte blir långdraget och att de flesta klarar sig.

Vi har åkt skidor och kört stugafterski på eftermiddagen. Johan och jag åkte lite i de lite brantare backarna när barnen inte ville åka mer. Det är så bekvämt att ha nära till backen, så kan alla åka lite som de vill.

Edward gick och kittade sig med längdskidor och åkte en slinga. Jag är sugen på att testa, men tror jag börjar med att hyra. Vi får se om det hinns med.

Det syns att det är mycket snö i år, då stolarna står ovanför staketet på uteplatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *