Hårprodukter

När vi hade tjejhelg fick vi som fixat fina presenter med hårprodukter. Det var ett schampo och en hårmask som jag testa idag. Håret blev så mjukt, fint och borsta efteråt var superlätt. Mitt hår är inte alltid så. När jag var liten skulle jag gå till frisören och få snygga slingor  med hetta, det höll på att inte bli några slingor. Min vän och min frisör tidigare har många gånger svurit över mitt till synes tunna mjuka hår som inte beter sig som man förväntar sig.

Produkterna gjorde underverk med mitt hår och de doftar fantastiskt gott. Tack snälla tjejerna för en bra present.

SOpWHL0wQLagERSbWbol%A

ErWDqUTDTwiLtONCtQvPhQ

Hela paketet innehöll en handduk, hårinpackningar, doftljus, borste, schampo, hårmask och en spraybalsam.

När jag hade varit och tränat på eftermiddagen spraya jag i lite av leve in sprayen efter duschen. Samma goda doft på den.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s