Loppis

Igår hade vi loppis i vårt område. Vi tänkte på kvällen innan om vi ens hade nått att sälja?, tycker att vi rensat med jämna mellanrum. Men oj vad det fanns saker. När man bara behöver bära fram sakerna till garagekanten så kan man ta fram lite saker och testa om det finns intresse…

Vi gjorde kanske inga stora pengar i år men det är skönt att se att grejerna kommer till användning hos någon annan. Överblivna kläder skänkte vi iväg när dagen var slut.

På kvällen grillade vi hamburgare. Barnen åt först men alla föräldrar var med och åt pommes tror jag. När vi sen satte oss ner och åt hamburgare extra allt var det fortfarande ett superhungrigt gäng. Det var nästan så vi åt under tystnad först 😂😂.

Kvällen avslutades med eurovision där Benjamin gick vidare till finalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *