Morotstårta och delfiner

Ella bakade en kaka till fikat i helgen. Den här färdiga mixen från kungsörnen blir jättegod tycker jag. När man ska baka kakan tillsätter man endast vatten och smör vilket gör att den är bra att ha hemma och röra ihop om man får oväntat besök.

När Ella bakade hade hon även Philadelphiaost i glasyren som inte står i receptet för att få till lite extra smak och konsistens. Hon toppade kakan med strössel för att få den extra fin.

IMG_7676

IMG_7677

IMG_7675IMG_7673IMG_7672

Barnen är mer under vattenytan än över när de badar. De dyker gärna efter saker på botten. Vill minnas att man var precis lika dan själv. Jag gillade även att se hur långt man kunde komma under vattnet innan man behövde ta luft. Det gällde att kunna göra så många vändor som möjligt i poolen under vattnet.  Älskade att bada när jag var yngre, idag är man lite mer kruka. Det räcker ofta att doppa fötterna för att svalka sig.

IMG_7671IMG_7670IMG_7669IMG_7668IMG_7667

Mina delfiner <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *