Flankstek och jordgubbar

Igår packade vi ner våra grillplaner och gick till grannarna för att äta ihop. Det grillades kött och tillbehör till en hel bataljon kan man säga. Flankstek är väldigt gott, det får det bli fler gånger på grillen i sommar. Grillmästaren fick feeling och inspirerades av kockar från nätet i sitt kryddande.

IMG_7686IMG_7687IMG_7688IMG_7690IMG_7691

Efter maten hoppade barnen i poolen för ett kvällsdopp i solnedgången. När solen försvunnit blev det lite kallt i luften så vi flyttade in för att äta jordgubbar med glass, en klassiker som ofta går hem både hos vuxna och barn.

IMG_7692.JPG

IMG_7694IMG_7696IMG_7699

Idag behöver vi städa lite sen ska vi på kamma till oss och gå till kyrkan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *