Lilla Sagas dop

I lördags fick vi äran att vara med i kyrkan när Saga döptes. Det var jättefin musik på dopet och den lilla tjejen såg ut att trivas där framme. Christoffer som sjöng och spelade är Ellas musiklärare i skolan till vardags. Det är så imponerande när man är riktigt bra på att spela ett instrument eller sjunga fint, alla tre som sjöng eller spelade var jätteduktiga.

Christoffer är nu även Sagas fadder i livet, stort ansvar.

fullsizeoutput_a47fullsizeoutput_a48fullsizeoutput_a2dfullsizeoutput_a4afullsizeoutput_a46fullsizeoutput_a43fullsizeoutput_a36fullsizeoutput_a3afullsizeoutput_a4c

Just denna dag var det extra varmt tycker jag. Det fläktade inte ens ute, så när vi hade kalasat klart i kyrkan åkte vi hem och bytte om till badkläder. Familjen Gillberg kom förbi och vi grillade och tittade på fotboll. Stackars Emma har opererat bort en tand och får inte äta något annat än soppa på sex veckor så inget grillat till henne.

IMG_7703IMG_7702IMG_7700

Hajar i poolen? ring kliniken.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *