Den sista sommarfesten ihop

Sista festen med gänget. Från första juli kommer kontoret som jag jobbar på delas upp på två olika bolag vilket gör att många man arbetat ihop med i många år inte kommer vara kollegor längre. Det är jättetråkigt på alla fina kollegor men annars kommer det bli jättebra. Innan en blir två hade vi en sommarfest ihop, i år åkte vi räkbåten från hamnplan. Båten går 1,5 timmar ut på hjälmaren (var det mellanhjälmaren Mattias?) och sen tillbaka in till stan.  Den här dagen var det magiskt fint att åka båt, knappt en krusning på vattnet och solen lyste.

img_7802

img_7790CP+DrjjVSmGLQsP44Ll6ggIMG_7810mI8YKv6pQY+d9qpR8eWM+gimg_7803

Efter båten och all skönsång, gick vi vidare till Frimis trädgård.

Det var tyvärr många som saknades på sommarfesten, men vi som var där hade jättekul.

Tack för de här 10 åren ihop med sommarfester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *