Välkommen regn

Livet är inte alltid solsken. Stackars Ella har fått migrän, hon ligger på sitt rum som är mörklagt och så tyst som möjligt. Vi har även fått låna en AC från grannen så hon ska få svalt på sitt rum. Hon kan inte röra sig, utan att kräkas, fruktansvärt jobbigt för henne. Det positiva denna gång är att medicinen verkar fungera. Tidigare har hon även blivit illamående av medicinen och nästan vägrat ta fast hon haft så ont att hon grinar. Hoppas det vänder snart för henne.

Idag har det regnat ut, så välbehövligt för mark och växter. Det syns på gräsmattorna att vi haft en torr och varm försommar. Honungsrosen som vi har i trädgården doftar just nu fantastiskt, men den behöver garanterat också mer vatten för vissa blommor på den har redan vissnat.

Efter alla fina dagar passade det bra med en regnig dag för oss helt enkelt.

0 reaktioner till “Välkommen regn”

  1. Usch, hemskt med så ont i huvudet att man mår illa! Var likadan när jag var liten. Hälsa att hon ska krya på sig! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *