Äventyrsgolf på Pitchers

Äventyrsgolf med jobbgänget var småroligt, det blev så kort vilket var synd. Tanken var att vi skulle åka till Gustavsviks camping och spela minigolf men vädret var inte med oss alls. Det regna och blåste så utomhusaktivitet kändes inte okej. Det blev golf inomhus på Pitchers istället. Banorna är uppbyggda lite som riktiga golfbanor med bunkrar och nivåskillnader, så det var inte bara att slå närmaste vägen. Det var inte jättesvårt även om jag själv lyckades få till en sjua. Om det regnar i sommar kanske detta är något att göra med barnen.

IMG_8067IMG_8066IMG_8065IMG_8064IMG_8063IMG_8062Vårt lag vann, inte så mycket min förtjänst men vinna är alltid kul. Vi borde fått en pokal eller nått….

Det kanske inte blev som tänkt men det var trevligt och lite av aktiviteten kommer nästa vecka istället då förhoppningsvis vädret är bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *