AW på Hamnkrogen

Igår var jag med flera fantastiska mammor från Eddies förskolegrupp på AW. Vi cyklade till Hamnkrogen som ligger i småbåtshamnen i Örebro. Det blåste halvt storm ute så vi satt vid ett bord inomhus. När det är sol och mindre vind har de även en altan där man sitter i solnedgången i hamnen, grymt.

Jag beställde räkmacka, vilken räkmacka det var. Goda räkor och så mycket att man blev ordentligt mätt. Det finns ett bröd under som man inte ens ser. Gurkan som ligger i den lilla skålen var också supergod, heter det snabbinlagd kanske.

IMG_8071IMG_8069IMG_8068

Vi satt och prata och delade med oss av våra erfarenheter kring barnen och massa annat. Att veta vilka föräldrarna är till ens barns kompisar tänker jag är guld nu men även för framtiden. Att man sen har sån tur att det är ett kanongäng är fantastiskt.

En bättre tisdag, det här får bli en tradition.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *