Kalashelg

FREDAG

Fredagen inledde kalashelgen med Ellas födelsedagskalas. Hon hade tre vänner på sitt övernattningskalas. De spela kubb, åt tacos, öppna paket, såg på film, bada och sov över på ett hav av luftmadrasser.

Till frukost var det våfflor beställt. Vi gjorde våfflor på färdig mix, glutenfri för att passa alla i gänget. De blev perfekt gyllenbruna och frasiga. P1050474P1050484P1050485P1050487

Så mycket fniss, skatt och nej jag ska inte lägga upp bilden när ni äter frukost.

LÖRDAG

Kalasdag nummer två var släktkalas. Vi bjöd på fika, tårta och bad i solen. Barnen lekte med sina kusiner. Min bror och hans fru stannade kvar och kolla på fotboll och åt hämtmat från Sobi.

fullsizeoutput_cab

fullsizeoutput_ccbfullsizeoutput_ccdfullsizeoutput_ccfP1050547P1050549P1050550fullsizeoutput_cbbfullsizeoutput_cc9fullsizeoutput_cc6fullsizeoutput_ccafullsizeoutput_cc3fullsizeoutput_cbd

Ett bra avslut på kalaslördagen <3

SÖNDAG

Sista kalasdagen och sexårskalas i skogen med Eddies kompis på förskolan som fyller samma dag. Vi samlade ihop alla kalasgästerna på parkeringen och vandrade upp till en grillplats längs motionsspåret. Det bjöds på korv med bröd, ormtårta och skattjakt. Barnen fick spela skogsbingo, leta efter olika saker som kan finnas i skogen. Det var även ett gäng gosedjur som rymt och gömt sig i skogen, barnen fick hjälpa till att hitta dem och sedan sortera dem efter om de bodde i Sverige eller i något annat land. Alla var jätteduktiga och hade koll på alla djur.

 

Nu efter en hel helg med kalas är hela familjen rätt trött. Vi tar det lite lugnt ikväll och laddar för en sista jobb och förskolevecka innan semestern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *