Aspia together

Den här helgen har jag spenderat med mina kollegor i Stockholm. Vi hoppade på tåget efter en god lunch på saluhallen. Jag åt caesarsallad, från fisk i hallen. Alltid lika god.

Framme checkade vi in på hotellet, Radisson Royal viking som ligger i anslutning till centralen. Vi lämna väskorna och gick upp på stan en snabbis. Det är så mycket fina höstfärger i butikerna just nu, kunde ha handlat hur mycket som helst. Bestämde mig för en vinröd kjol på hm som fick följa med. När vi kom tillbaka till hotellet hade jag packat en topp som passa perfekt ihop med kjolen så det fick bli kvällens outfit.

Aspia bjöd in till AW på Stockholm Waterfront. Det bjöds på chips, dryck, mat, godis, musik (Albin som visst ska vara med i så mycket bättre) och senare dansgolv. Avslappnat och trevligt så som en AW ska vara.

[wpvideo sgP7DZVB ][wpvideo 1oMHrUfB ]

På lördagen var det frukost på hotellet innan konferensen starta klockan 8. En dag där vi fick möjlighet att lyssna och reflektera men även bidra till vårt nya företag. En föreläsare med otroligt mycket tänkvärt är Leo Razzak, han berörde verkligen och rekommenderas varmt om man får möjlighet att lyssna på honom.

Efter en kortare fritid med viss tumult utanför hotellet (pågick en demonstration) satte vi oss på bussar ut till Hagaparken där vi spela in en film med alla 1100 medarbetare. Ska bli kul att få se resultatet när det blir klart. När man stod still i två timmar, ja jag hamna i gruppen som stod still, hade man ingen koll på det som hände runt omkring på den stora gräsmattan. Men jag är övertygade om att de som regisserade oss hade koll och fick oss att skapa nått grymt.

[wpvideo kinYudDn ]

Aspiafestivalen drog därefter igång i anslutning till Haga forum. Vi åt grillad kyckling och grönsaksspett mm, lagat och komponerat av en av vinnarna i programmet kockarnas kamp. Det fanns chips och gotländsk glass efter maten.

Det var en festivalscen där olika band avlöste varandra, de framförde låtar av flertalet olika artister som vi fått önska i förväg. Kvällen avslutades på dansgolvet innan bussar tog oss tillbaka till hotellet.

En intensiv och innehållsrik helg, man skulle behöva nån dag nu att vila upp sig på 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *