Fyra kalas på tre dagar

Hipp hipp hurra….. i fredags fyllde Johan år. Han var bortrest så det blev inget firande på morgonen. Däremot firade vi med delar av familjen på kvällen, med fredagstacos och en favorit i repris, jättecookien och glass.

Barnen tyckte att hans träningskläder behövde uppdateras, se de valde ut ett nytt sett på stadium i veckan. Han fick också nya sommarskjortor, skidjacka och en dammsugare 😆. Dammsugaren ska med upp till sälen, var mest bara kul att ge den i födelsedagspresent. Jag jobbar ju numera på det bästa stället, speciellt när man behöver köpa nått till hemmet. Kunniga kollegor att fråga och allt som finns på lagret får man med sig hem direkt.

På lördagen var det dags för kalas nummer två. Några vänner skulle komma över och äta och fira Johan. Tyvärr blev lilla C sjuk så han och Jossan stanna hemma. Återigen fick Johan så många fina presenter, får återkomma med bilder på dem från sälen.

Vi bjöd på olika smårätter serverade på köksön till både vuxna och barn när gästerna kom. Därefter fick barnen hamburgare och pommes medans föräldrarna stod kvar och smååt, hjälpte till vid barnbordet och drack ett glas vin. När barnen var mätta och nöjda gick de upp till övervåningen och kolla på Mello medans vi satte oss och åt. Johan grillade t-bone och flankstek ute på grillen, så gott med den grillade smaken.

Till köttet serverade vi duschesspotatis med parmesan, rödvinssås, bea och en sallad på ruccola och zucchini. Dressingen på salladen kommer jag göra många gånger, den blev supergod.

Till efterrätt bjöd vi på en hasselnötsbrownie med saltkolapannacotta. På söndagen var det dags för kalas nummer tre. Vi bjöd på knäckig äppelkaka med vaniljsås till kaffet.

Samtidigt körde jag Eddie till kalas nummer fyra på strike där han firade sina klasskompisar som bjöd på bowlingkalas.

En riktig kalashelg, men nu är vi helt slut så vi kommer inte göra så mycket mer ikväll.

0 reaktioner till “Fyra kalas på tre dagar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *