Räkbåten 2019

Helgen som gick var en enda lång fest. Lördagens festligheter startade med en drink på Chilango. Snyggaste drinkarna med det lilla extra. Den rosa fina drinken innehöll den rosa romen Arehucas Fresier som vi testa på vinmässan i vintras. Köpte den för nån vecka sen då jag såg att den fanns på systemet. Försökte hänga med när han förklara receptet men jag skulle nog spelat in om jag skulle fått med allt. Eller så får jag gå till Chilango om jag vill ha en likadan drink igen, det fungerar det också.

Det är nästan så man kan tro att vi hade bestämd klädkod. Alla passade liksom ihop.  

Blåa sidan är ni klara?

Räkor, bröd och vit ROD-island och kvällens middag är på topp.

Trubaduren spelade precis bakom oss. Bara sånger som man kunde sjunga med i, och det gör hela båten. Det var en varm kväll och så fint att sitta uppe på däck efter maten när båten åker tillbaka in mot Örebro.

Kvällen fortsatte på Frimis och en fantastisk grekisk fest som vi bjöd in oss på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *