Bokslutsfest

Årets höjdpunkt på ekonomiavdelningen är när man får stänga bokslutet och fira att det är klart för denna gång. I år startade firandet på Motorstadion med gokart. Så himla roligt och med olika förkunskap hade alla en match mot sig själva eller mot varandra. Laddat gäng som kollar in banan.

Grattis Anders, Christoffer och Gabriella som tog pallplatserna. Efter denna adrenalinkick åkte vi hem och snygga till oss lite. Därefter möttes vi upp på Mojo vid Stortorget för en grym middag. Antingen väljer man mindre rätter och delar eller så tar man en huvudrätt, eller så tar man och delar en huvudrätt. Finns alla möjligheter att bli mätt och nöjd.

Grymt jobbat alla med bokslutet! Nästa år bestämmer Carro aktivitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *