En kväll under syrenen

Vi var hemma hos familjen H, vi satt ute hela kvällen. När vi alla var på plats satte vi oss under syrenen och drack bubbel och åt olika snittar och tilltugg. Allt var supergott. De hade gratinerat chips med parmesan på som man dippade i den stora dippskålen. Så gott

Därefter tog några av killarna plats vid grillen. Barnen badade och Hanna visade runt i deras fina nyrenoverade hus. Hanna är så duktig i att inreda och få ihop allt till en helhet. När köttet var klart satta vi oss ner för en grym middag med extra allt.

Eddie är fortsatt väldigt nöjd med sina nya solisar. #optiqueklarsynt

Perfekt sommardessert, citronmousse toppad med jordgubbar. Mums!

Det var första kvällen denna sommar som det var så pass varmt att man inte kände att man var tvungen att flytta in. Vi hade litet myggskydd under bordet som hjälpte till att hålla oss från att få massa myggbett. Eller jag får inte så mycket myggbett men de kan absolut irritera så skönt att slippa dem.

Barnen försatte bada i mörkret, ja det spelar ju ingen roll då poolen är upplyst. Även om det skilde några år mellan äldsta och yngsta lyckades de ändå hitta en lek ihop där alla fick vara med.

Tack för en toppenkväll under syrenen vid poolen familjen H.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *