En helg hos Ida med Robyn på Sjöhistoriska

Jag jobbade i Stockholm på fredagen och åkte därefter hem till min lillasyster som bor i storstan. Vi gick ut och åt kvällsmat på Scandwich som ligger nära där hon bor. En ordentlig macka, med kött, vegetarisk eller vegansk. Vi valde en med lägg fläsk och en Beta (näst) bäst och så delade vi på mitten. Mackorna serverades med pommes och beadipp. Både var supergoda och pommesen var något extra. Kan inte säga vad det var men de var jättekrispiga och goda.

På lördagen skulle Ida iväg och fira en vän som skulle gifta sig så jag fick möjlighet till en egodag. Bara mig själv att ta hand om. Men innan hon drog åt vi frukost tillsammans, med nybakat bageribröd. Jag åkte in till stan och vandrade runt, kollade in kulturveckan och köpte lite nya kläder.

På kvällen åkte vi ut till Sjöhistoriska för konserten men Robyn, som var min systers julklapp till min bror. Det var många som tagit sparken dit 😉

En fantastisk konsert även om vi var väldigt hungrig i början. Vi hade räknat med att kunna äta ute på området men det var bara att glömma. Köerna var enorma och vissa ställen hade lapp på luckan att maten var slut.

När hon började spela glömde man snabbt bort allt och bara njöt av musiken och showen hon bjöd på.

En grym kväll med mina syskon. Tack för att jag fick följa med er.

En kommentar till “En helg hos Ida med Robyn på Sjöhistoriska”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *