Cantina N3 och Dödsdansen

I fredags var vi på Cantina N3 och åt med fyra vänner. Har velat testa den men det har inte blivit av förrän nu. Väldigt kunnig personal om både mat och dryck, det gör det lilla extra tycker jag. Vi startade med lilla plockbrickan och carpaccio till förrätt, därefter blev det pasta till huvudrätt. Det var det godaste pastan jag ätit på riktigt länge. Min pasta var fylld med Karl-Johan svamp och med riven tryffel ovanpå, mmmm så gott. Hit kommer jag gå tillbaka.

Fyllda pastaknyten med pesto och en risotto med smaker från havet.

Efter middagen gick vi till Conventum för att titta på teatern Dödsdansen med Persbrant, Endre och Hanzon. Biljetterna köpte vi i början av året, som present till Victoria. Kanske inte den bästa presenten hahah hon lämna i pausen.

Jag tycker det var bra, så långt från allt jag gör alla andra dagar så jag och Johan tog ett glas bubbel i pausen och kollade båda akterna. De tre personerna på scenen är grymma, otroligt karismatiska som skådespelare, verkligen nått över det vanliga. Otroligt häftigt hur Endre med en knyck på munnen eller en suck förmedlade massor eller hur Persbrant kunde spela så frånvarande vid några tillfällen.

Vi avslutade kvällen på Chilango på saluhallen. Vackra och goda drinkar serveras på löpande band. Jag valde en Pisco sour och Johan en Bramble.

Detta var min fredag, en kväll med god mat och underhållning. Nu är det söndag och jag är lite trött, det har varit en intensiv helg från början till slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *