Jultröja 2019

Innehåller annonslänkar

Jag letar jag kläder till julfester och andra inplanerade saker, vitt och fluffigt…Snögubbe kanske….ja vi får se vad jag hittar. Alla tillställningar fram till jul har ju inte klädkod, då blir det helt enkelt festkläder. En helg i sälen hoppas jag att vi får till, då blir det skidkläder på dagen och mjukiskläder på kvällen. Frågan är om barnen har växt ur sina kläder och behöver nya eller om de håller ett tag till? Den här veckan är internet och butikerna fulla med erbjudanden och rabattkoder.

Johan brukar på sina julfester på jobbet ha jultröja. Den första köpte grannarna med från London och därefter hade det blivit några olika. Årets tröja hitta han på Ellos vi får hoppas den gör succé på julfesten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *